Sensual Yoga

Sensual Yoga is een practice waarmee jij de enorme rijkdom, kracht en wijsheid van je lichaam en vrouwelijke essentie nog dieper kunt toe-eigenen en leven.

Een krachtige ondersteuning voor de diepgaande processen waar vele vrouwen in deze tijd doorheen gaan.


Over Roos

Lange tijd leefde ik veelal vanuit mijn hoofd. Ik kon niet genieten van seksualiteit en had een vertekend en negatief lichaamsbeeld. In de afgelopen 10 jaar is hier enorm veel in getransformeerd. Dat waar ik naar opzoek was (verbinding en vertrouwen) heb ik gevonden in mijn lichaam. Mijn lichaam is nu mijn thuis, wijst mij de weg en laat mij feilloos weten als ik afwijk van mijn eigen waarheid.

Sensualiteit is voor mij onze natuurlijke staat van zijn die voor iedereen is weggelegd.

Ik ben moeder van twee prachtige dochters, Mara (2016) en Elisa (2017). Sinds 2015 begeleid ik vrouwen bij de weg naar binnen met Sensual Yoga. Ik zie het als mijn missie om de heiligheid rondom vrouw zijn, moeder zijn, seksualiteit en relaties weer terug te brengen.

gratis minicursus

Over Sensual Yoga

Sensual Yoga is een vernieuwende vorm van lichaamswerk voor vrouwen, gestoeld op de vrouwelijke principes. Zoals voelen en ontvangen i.p.v. doen en hard werken of iets bereiken.

Sensual Yoga maakt je cellen wakker en helpt je om bedding te geven aan je emoties waardoor ze gemakkelijker door je heen kunnen bewegen. De oefeningen brengen je diep naar binnen in je lichaam en in je bekken, daar waar je vrouwelijke kracht huist.

Sensual Yoga kent invloeden vanuit onder andere bio-energetisch lichaamswerk, adem- en stemwerk en verschillende tantrische stromingen.

Grote dank aan Martina Gijsbers, oprichtster van de Vrouwenvallei en trainer bij het Centrum voor Tantra voor het ontwikkelen van een deel van de oefeningen.

cursussen

Al jaren probeer ik contact te maken met mijn bekkengebied. Tijdens de eerste les voelde ik meteen al zo veel verbinding met mijn bekken. Ik voel nu ook heel duidelijk de verbinding met mijn yoni en zo veel levensenergie stromen.

~ Jeannette

Door de Sensual Yoga lessen ben ik echt in proces gekomen. Dat vind ik verbazingwekkend van gewoon een les, want meestal moet ik daarvoor naar een coach of met iemand praten. Heel fijn en waardevol!.

~ Chris

De lessen maken veel los, raken diepe lagen, schudden wakker en zetten veel in beweging. Het is prachtig te ervaren hoe het werkt, want werken doet het. Veel aha, oh ja, en ja natuurlijk momenten (herinneren en herkennen). Je kruiste precies op het juiste moment mijn pad zo lijkt het, wat ben ik blij dat ik aan boord ben gestapt.

~ Conny

Ik heb net de online cursus van 4 weken afgerond en wauw wat werkt dit diep zeg. Ik zou het echt alle vrouwen aanraden. De space van aandacht en vertraging die je zet vond ik heel fijn, Roos. En de oefeningen hebben heel veel in mijn bekken en levensstroom geopend. Het was voor mij ook echt therapie.

~ Florien

Instagram

Volg ons ➞

Blogverhalen

alle artikelen
Dear men, if you can’t be with our pain…

If you can’t be with our pain, you can’t be with our pleasure. If you...

Hét medicijn bij een negatief lichaamsbeeld

Vaak zijn al de ideeën over hoe je eruit zou moeten zien, een afweermechanisme (bescherming)...

Verwelkom de weerstand om te voelen

We hebben onszelf opnieuw te bedraden. Een nieuwe imprint te maken in ons lijf. Zodat...