Sensual Yoga

Sensual Yoga is een practice waarmee jij de enorme rijkdom, kracht en wijsheid van je lichaam en vrouwelijke essentie nog dieper kunt toe-eigenen en leven.

Een krachtige ondersteuning voor de diepgaande processen waar vele vrouwen in deze tijd doorheen gaan.

Over Sensual Yoga

Sensual Yoga is een vorm van lichaamswerk voor vrouwen gericht op voelen in plaats van doen.

Sensual Yoga maakt je cellen wakker en helpt je om bedding te geven aan je emoties waardoor ze gemakkelijker door je heen kunnen bewegen. De oefeningen brengen je diep naar binnen in je lichaam en in je bekken, daar waar je vrouwelijke kracht huist.

Sensual Yoga kent invloeden vanuit onder andere bio-energetisch lichaamswerk, adem- en stemwerk en verschillende tantrische stromingen.

Grote dank aan Martina Gijsbers, oprichtster van de Vrouwenvallei en trainer bij het Centrum voor Tantra voor het ontwikkelen van een deel van de oefeningen.

Cursussen

Over Roos

“Lange tijd leefde ik veelal vanuit mijn hoofd. Ik kon niet genieten van seksualiteit en had een vertekend en negatief lichaamsbeeld. In de afgelopen 10 jaar is hier enorm veel in getransformeerd. Dat waar ik naar opzoek was (verbinding en vertrouwen) heb ik gevonden in mijn lichaam. Mijn lichaam is nu mijn thuis, wijst mij de weg en laat mij feilloos weten als ik afwijk van mijn eigen waarheid. Sensualiteit is voor mij onze natuurlijke staat van zijn die voor iedereen is weggelegd.”

Roos is moeder van twee prachtige dochters, Mara (2016) en Elisa (2017). Sinds 2015 begeleidt zij vrouwen bij de weg naar binnen met Sensual Yoga. Roos ziet het als haar missie om de heiligheid rondom vrouw zijn, moeder zijn, seksualiteit en relaties weer terug te brengen.

Naast Sensual Yoga, begeleidt Roos zwangere vrouwen en moeders via jara.nl en faciliteert zij man/vrouw workshops via reuniteworkshops.nl.

Blog

Blogverhalen

alle artikelen

Al jaren probeer ik contact te maken met mijn bekkengebied. Tijdens de eerste les voelde ik meteen al zo veel verbinding met mijn bekken. Ik voel nu ook heel duidelijk de verbinding met mijn yoni en zo veel levensenergie stromen.

~ Jeannette

Door de vertraging wordt ik flink met mijn hardheid, mind en ongeduld geconfronteerd, maar wanneer ik er door jouw uitnodiging in kan ademen, ontspannen en vertragen voelt het zó ontzettend fijn en welkom! En dan vanuit daar mijn innerlijke vrouwelijke kracht te voelen. Wauw!

~ Salina

Door de Sensual Yoga lessen ben ik echt in proces gekomen. Dat vind ik verbazingwekkend van gewoon een les, want meestal moet ik daarvoor naar een coach of met iemand praten. Heel fijn en waardevol!.

~ Chris

De lessen maken veel los, raken diepe lagen, schudden wakker en zetten veel in beweging. Het is prachtig te ervaren hoe het werkt, want werken doet het. Veel aha, oh ja, en ja natuurlijk momenten (herinneren en herkennen). Je kruiste precies op het juiste moment mijn pad zo lijkt het, wat ben ik blij dat ik aan boord ben gestapt.

~ Conny

Instagram

Volg ons ➞